KBG, list učenika OŠ "Retfala", Osijek

I naši košarkaši napreduju IDU NA ŽUPANIJSKO

 Nakon što su u polufinalu, odigranom 16. siječnja 2015., pobijedili Slap s 48:14, košarkaši OŠ „Retfala“ plasirali su se u finale gradskog natjecanja i tako osigurali županijsko natjecanje. Gradsko finale, protiv ekipe Sokola, igrat će se naknadno, u ožujku, a prije toga na redu su utakmice na županijskoj razini, koje se održavaju 5. veljače 2015. u Valpovu.

O visokoj kvaliteti košarkaške ekipe naše škole svjedoče odlični rezultati posljednjih nekoliko godina.  Trenutačno ekipu čine Mislav Kordić (7.c), Dino Jakšić, Dominik Ivić, Fran Bijelić, Leon Palić, Marin Leović (svi 8.b) i Antonio Knježević (8.c), a vodi ih učitelj TZK Goran Bošnjak.

– Mislim da je naša ekipa kvalitetna i spremna i za odlazak na državno natjecanje. Istaknuo  bih da u našoj ekipi igra Dominik Ivić, koji već nastupa i za hrvatsku košarkašku reprezentaciju. Čestitati cijeloj našoj ekipi na dosadašnjim rezultatima, no idemo i dalje pobjeđivati! Želio bih čestitati i svim protivnicima na hrabrom potporu, ali vidjelo se da protiv nas nisu imali mnogo šanse.“, pobjednički je rekao kapetan Antonio Knježević.

Po svemu sudeći, možemo očekivati da će našu školu dečki dostojno predstaviti i na županijskome natjecanju.

Napisala: Tena Josić, 8.c

Tagged with:    

About the author /


Related Articles