KBG, list učenika OŠ "Retfala", Osijek

Županijski LiDraNo 2014. SMOTRA TALENATA

Najuspješniji učenici osnovnih škola Osječko – baranjske županije u literarnom, dramskom i novinarskom stvaralaštvu okupili su se 7. veljače 2014. u OŠ Antuna Mihanovića u Osijeku kako bi promovirali svoj rad i svoj talent.

Naša škola ove godine imala je čast sudjelovati na županijskom Lidrano u tri izraza. Već uobičajeno, s našim školskim listom KBG, i u tiskanom i u elektroničkom obliku, koja su obadva predložena za državnu razinu, te sa samostalnim novinarskim radom Marije Prekodravac kojemu to nije uspjelo.

Drugu godinu zaredom uspješni su i naši dramci, koji su također predloženi za državnu smotru. Ovaj puta pod vodstvom učiteljice Sande Slivac pripremili su igrokaz prema tekstu Sanje Pilić “Vidimo se na fejsu“. Nastupili su Hana Lončar (6.b), Karla Ambruš (6.c), Patricia Tupović (8.c), Matej Pavlović (8.d), Anamarija Marojević (8.d), Iva Zolota (8.d) i Marija Prekodravac (8.d).

Hoće li naši predstavnici biti i pozvani na državnu smotru LiDraNa, koja će se održati u ožujku 2014. u Primoštenu, saznat će se za desetak dana. No svakako su se dobro zabavili i nešto naučili.

Napisala: Marija  Prekodravac, 8.d

Tagged with:    

About the author /


Related Articles