KBG, list učenika OŠ "Retfala", Osijek

Portret 8.a razreda VOLI ODSPAVATI NA SATU

Objavljeno: 7.3.2017.

NITJA –  Tiha na satu, no uvijek vrlo zainteresirana za rad. Lako i brzo stječe nova znanja. U školi postiže odlične rezultate. Voli gledati znanstveno – fantastične filmove.

EMMA – Ne zanima ju osobito škola, no iznimnu važnost posvećuje izvanškolskim aktivnostima. Fotografira, jaše u konjičkom klubu i trenira kickbox. Slobodno vrijeme provodi s prijateljima. Ne sputavaju je tuđa mišljenja, slijedi svoje snove i od svojih ciljeva ne odustaje lako.

ANA PEŠIKAN – Uvijek nasmijana i puna dobre energije. U svemu pronalazi nešto pozitivno. Uspijeva uskladiti izvannastavne aktivnosti (ples i taekwondo) sa školom. Voli da sve što radi ispadne savršeno.

PAULA – Uvijek spremna na šalu čime podiže atmosferu u razredu. Odlična je prijateljica i uvijek je spremna pomoći. Obožava sve što je vezano uz šminku, no nikako ne obožava učenje. Škola joj nije draža strana u životu, no i dalje postiže dobre rezultate. Uvijek je svoja.

KRISTEK – Razredni „filozof“. Često zbija šale na tuđi, ali i na svoj račun. Sarkazam čini neizostavni dio njegovog života. Izrazito voli  računala. Ali voli se i zezati i družiti s prijateljima. U školi postiže odlične rezultate.

MISLAV – Razredni zabavljač. Život mu je pun avantura. Slobodno vrijeme voli provoditi u šumi. Poznat je po svojoj zbunjenosti i dobrim šalama.

KORINA – Ima zarazan smijeh. Sve što radi pretvara u šalu. S njoj nikad nije dosadno. Jogurt je njezina životna strast.

ANTONIA – Posjeduje izniman talent za sve. Dobra je prijateljica i uvijek je spremna pomoći. Također voli fotografirati.

PERIĆ – Uvijek spreman na šalu. Zanima se za nogomet, koji i trenira. Ima dobar smisao za humor. Dobar je prijatelj.

LEDO – Na prvi pogled miran i povučen, ali kada ga se bolje upozna, postaje pričljiv i zanimljiv. Voli se zezati, kako na svoj, tako i na tuđi račun. Škola mu nije jako draga, no trudi se kako bi imao što bolje rezultate.

DOMAGOJ – Skroz „spaljen lik“, kao i njegova kosa. Voli provoditi vrijeme za računalom. Nije mu teško smisliti dobru šalu.

ANA ŠKOJO – Zanimljiva i zabavna. Ima mudre i domišljate dosjetke kojima nasmijava razred i učitelje. „Obožava“ školu.

LUCIJA – Na satu mirna, inače pričljiva. Sve nas uspije nasmijati svojim izrazima lica koje stvara tijekom sata. Zanimljiva je osoba.

MARTA – Dobra prijateljica. Škola joj nije draga, no u nju ulaže puno truda. Voli provoditi vrijeme s prijateljima.

REBEKA – Uvijek opuštena. Nisu joj važna tuđa mišljenja. Osobito „obožava“ jedan nastavni predmet, ali i cijelu školu. Ima iznimno zanimljive fore. Voli se zezati.

MANDALINIĆ – Voli odspavati na satu. Uvijek ima nešto za nadodati. Voli sportove. Šaljiv je.

TIN – Najzanimljiviji učenik generacije. Ima originalne i zanimljive fore. Odličan je učenik. Voli se šaliti na tuđi, ali ne i na svoj račun.

MIHAELA – Škola joj nije draga. Voli snimati live na instagramu, što nas sve zabavlja. Zanimacija su joj drušvene mreže.

FRANKA – Ima dara osobito za njemački i engleski. Trenira atletiku. Ima zanimljive šale.

LOVRO – Rado provodi vrijeme u društvu prijatelja. Inteligentan je i postiže dobre rezultate u školi. Voli igrati igrice. Trenira atletiku.

ŠIMA – Trenira taekwondo. Voli odjeću i voli posjećivati trgovačke centre. Zanima se za biologiju i kemiju.

KLARA – Rado provodi vrijeme u školi, a voli i gledati turske serije i jesti hranu. Izbjegava izostajati s nastave.

VANESSA – Dobra i draga prijateljica. Uvijek je iskrena. Voli se zezati i družiti s prijateljima. U školi postiže odlične rezultate.

LARA (o sebi ) – Uvijek je spremna pomoći. Škola joj uopće nije draga, kao ni učenje. Ima izniman “talent” za geografiju, fiziku, matematiku i kemiju.

Napisala: Lara Barišić, 8.a

About the author /