KBG, list učenika OŠ "Retfala", Osijek

Na koncertu Justina Biebera NAJAVIO POVRATAK U HRVATSKU

Objavljeno:  16. 11.2016.

Kada su ih zaštitari počeli puštati unutra, pred zagrebačkom Arenom, gdje je 9. studenoga 2016. koncert održao Justin Bieber, već se okupila gomila ljudi. Nakon kontrole ulaznica uslijedilo je pregledavanje torbi i jakni. Sa strane na podu nalazilo se mnogo hrane i različitoga pića koje su ljudi pokušali unijeti u dvoranu. Oko19 sati svi su se već polako smjestili, kupili pića i grickalice koje su se prodavale u Areni. Na štandovima su se našle i razne narukvice, ogrlice, majice i hlače koje su obožavateljice i obožavatelji kupovali.

Koncert je započeo nastupom predgrupa “Mic Lowry” i “TheKnocks” koje su sve podigli na noge. Onda je slijedilo ono zbog čega su svi došli – nastup Justina Biebera. Izašao je na pozornicu u velikoj staklenoj kutiji i flomasterom napisao naziv svoje svjetske turneje – “The purpose”.

Uskoro su se redali svi njegovi noviji  hitovi počevši od “Where Are U Now” nadalje. Zatim je otpjevao neke od svojih starih hitova – npr. “As Long As You Love Me” i “Boyfriend”. Kasnije je Justin sjeo na fotelju koja je stajala na pozornici, uzeo gitaru i svirao neke svoje pjesme, što se publici jako svidjelo. Uslijedila je kratka stanka od 20 minuta.

U drugom dijelu koncerta Justin je sa svojim plesačima na velikom trampolinu izvodio različite trikove. Ponudio je svojim obožavateljima da ga pitaju pet pitanja  po želji. Jedna djevojčica zamolila je da ga zagrli, ali to nije učinio. Potom se tražili da otpjeva neke stare pjesme. Posljednje pitanje bilo je zašto je on svoju turneju nazvao “Purpose” (svrha). Odgovorio je da  misli da svatko na svijetu ima svoju svrhu, i da uvijek treba biti svoj.

Uslijedila je pjesma “Let Me Love You”; na kraju pjesme se rasplakao. Nakon još nekoliko pjesama približio se kraj koncerta. Za zadnju pjesmu na pozornicu je  unesen veliki bazen. Dok je u njega polako kapala voda, tamo su svi izvođači plesali. Kada je završila  pjesma, Justin je uzeo  zastavu Hrvatske i rekao da će se definitivno ponovo  vratiti u našu zemlju jer mu je ovdje bio jedan od najboljih nastupa na turneji.

Publika je bila jako zadovoljna koncertom – među njima, naravno, i ja!

Napisala: Nika Ištoković, 5.a

About the author /