KBG, list učenika OŠ "Retfala", Osijek

Na državnom Eko kvizu STEKLI POZITIVNA ISKUSTVA

Ekipa OŠ „Retfala“ sudjelovala je na državnom Eko kvizu, koji je organizirala udruga „Lijepa naša“, održanom od 15. do 17. travnja 2016. u Stubičkim Toplicama. Nakon pismenog dijela ispita održane su još prezentacije te su zbrojeni bodovi. Naša ekipa, koju su činile Mihaela Rebić (5.b), Tena Bogut (6.c), Ana Pešikan (7.a) i Marija Pešikan (8.d), zauzela je dvanaesto mjesto.

– Budući da nam je ovo svima bilo prvo natjecanje u Eko kvizu, zadovoljni smo rezultatom. Upoznali smo puno prekrasnih ljudi i stekli nova pozitivna iskustva. Moram pohvaliti cure jer su bile vrlo savjesne i odgovorne. Vodim ih opet – rekla nam je učiteljica biologije Vlatka Šalić, njihova mentorica.

Zadovoljne su i učenice.

– Eko kviz donio nam je nova iskustva i poznanstva. Upoznali smo učenike drugih škola s kojima smo se sprijateljili i razmijenili brojeve. EKO kviz je zasigurno jedno pozitivno iskustvo u mom životu – rekla nam je Ana Pešikan. A slično misli i Tena Bogut:

– Bile smo zadovoljne smještajem. Dobro je bilo što smo imali slobodnog vremena i mogli smo se odmoriti. Išli smo u šetnje, družili smo se i učili prije pismenog dijela natjecanja.

Napisala: Lara Barišić, 7.a

About the author /