KBG, list učenika OŠ "Retfala", Osijek

Natjecanje u malom nogometu USPJEŠNE RETFALČANKE

Na Županijskom natjecanju u malom nogometu za djevojčice, održanom 21. siječnja 2016. u Našicama, nogometašice OŠ „Retfala“ osvojile su prvo mjesto . U finalnoj utakmici pobijedile su ekipu iz Našica. Na poluvremenu je bio jako tijesno pa je rezultat bio 2:1 za naše nogoetašice, ali je tada Ena Pernar (8.d) uzela stvar u svoje ruke i sa svojih šest pogodaka osigurala pobjedu rezultatom 8:1. Ena je još jednom dala do znanja da nema konkurencije u svojoj generaciji, svojim golovima, driblinzima i dodavanjima.

Međutim, prva utakmica na turniru, sa Slapom iz Osijeka, odigrana je 3:3, što je dovelo do sedmeraca. Tada je naša kapetanica Ena Pernar preuzela odgovornost i obranila jedan, a zabila dva sedmerca pa je krajnji rezultat bio 5:4 Retfalu. U polufinaloj utakmici pobijedile su Ladimirevc rezultatom 4:3.

Našu ekipu čine vratarica Iva Breskovac(8.c), Antonela Kiš (8.c), Lucija Ferenc (8.d), Lucija Faj (8.d), Ena Pernar (8.d), Valerija Fabing (6.b), Eva Validžić (6.b)i Leonarda Vranješ (6.b). Voditelj je učitelj Dejan Vrajić. Nadamo se da će 5. travnja 2016. na Međužupanijskom natjecanju u Požegi naše nogometašice nastaviti svoju dominaciju.

Napisala: Mia Suknović, 8.d

About the author /