KBG, list učenika OŠ "Retfala", Osijek

Osmaši – portret učenika 8.c SVE ĆE OSTATI UPAMĆENO

MATEJA BABIĆ- BABIĆKA – Došla je kod nas u 7.razredu i odmah se „uklopila“. Zabavna je cura koja se voli smijati. Voli jesti buhtle. Znaju ju po nježnom uzviku „Aaa bebaaaaa“.

JOSIP ČAVIČIĆ- JOPA – Dobar i pošten dečko. Voli igrati kompjutorske igrice zajedno sa svojim prijateljima (pogotovo Minecraft). Uvijek ima žvake. Miran je i provučen, a najviše se druži s Miletom, Zekom i Tonijem.

DOLORES ĆOSIĆ – ĆOSIĆKA, DOKI – Zabavna cura koja je kod nas došla u petom razredu. Voli vježbati i raditi na svom izgledu. Također, voli plesati zajedno sa svojom najboljom prijateljem Sarom.

MATEA DRAGELJEVIĆ – DRAGAC – Došla je kod nas u trećem razredu. Brzo se „uklopila“. Dolazi iz Rijeke i „ne da na nju“. Igrala je odbojku za našu školu. Zabavna je, draga i spremna pomoći. Trenira jahanje u KK „Hercules“.

IVAN DRMIĆ – DRKI, DRMIX – Drki je jedan od onih kojima sve ide na živce. Voli igrati nogomet. Često upotrebljava vulgarne izraze. Pleše folklor u KUD-u „Željezničar“.

MARIO EVIĆ – EVAK, FVAK – Hobi mu je nogomet. Voli se prepirati s učiteljima (u dobroj namjeri). Vrlo je razigran, ali zna se uozbiljiti.

ANTONIA FARKAŠ – FARKAŠKA –  „Facebook manijak“. Popustila u osmom zbog naglog razvoja tehnologije. Zabavna i prijateljski otvorena. Hobi – odbojka.

DAVID GAŠO – GAŠO – David je jedan od darovitih učenika u našoj školi. Osvojio je drugo mjesto na Goranovom proljeću sa svojom ciklusom pjesama. Gašo voli crtati, fotografirati, glumiti, pisati pjesme… David je umjetnik.

LUKA GAŠO – GAŠO, LUKICA – Luka je došao kod nas u sedmom razredu . U početku je bio povučen, no nakon nekoliko tjedana u našem razredu vrlo brzo se „uklopio“. Luka je zabavan, smiješan i voli se zezati.

ROKO GREBENAR – ROKAC – Rokac je definitivno jedan od najpametnijih u razredu. Naš je predsjednik. Uvijek je spreman pomoći i, iako ne voli neke, dobar je sa svima. Svira tamburu i voli prirodne znanosti. Zabavan je, pošten, zanimljiv i smiješan.

TENA JOSIĆ – TENČI – Naša plemenita novinarka . Ističe se po aktivnostima izvan nastave. Predstavljala je školu na Lidranu u Šibeniku. Voli nogomet i strastvena je navijačica Real Madrida.

ANTONIO KNJEŽEVIĆ – KNJEZO, KNJEŽO, ENTONI– Knjezo trenira nogomet već dugo, dugo i vrlo je uspješan u svom hobiju. Najbolji je sportaš u razredu. Inače je jako smiješan i zabavan tako da ima i najviše „provala“ na satu. Najbolji prijatelj mu je Fran i svaaaki dan u školi njih dvojica se prepiru oko omiljenih klubova.

SARA MARKO – Sitna, ali „dinamitna“. Mali čovjek velikoga srca. Članica je Plesnog studija „Shine“. Vrlo dobra učenica koja se voli zabavljati.

REBECA MARKOVIĆ – MARKOTA – Vrlo ozbiljna i tajnovita cura. Posvećuje mnogo vremena učenju. Spremna pomoći. Voli biologiju i kemiju. Trenira odbojku već pet godina.

MARKO MILAKOVIĆ –MILE – Dečko s vrlo realističnim stavom; zna što može i za što je sposoban. Mile je osoba s kojom se može mirno i staloženo pričati o svemu, ali može se s njime bez problema i zezati. Voli kompjutorske igrice.

FILIP OGRIZEK – OGI – Ogi je dokazano najdarovitiji učenik u našoj školi. Također je sportaš; trenira rukomet u RK Osijeku. Ove godine je s klubom bio i na državnome natjecanju. Ogi je učenik generacije 8.c razreda i vrlo, vrlo je opušten.

IVA ORKIĆ – IVKE, ORKA, ORKIĆKA, CONJICA –„Voli“ matematiku. Društvena je i zabavna. Što hoće, to i može (ali rijetko hoće).

FRAN OSTOVIĆ – FRANKO, STOJA – Fran je mlada nogometna nada. Zasad trenira u Višnjevcu. Voli se zezati i smijati. Nekada je kao malo razigrano dijete, a nekada zna biti pretjerano ozbiljan. Važno je naglasiti da je veliki fan FC Barcelone.

STELA PETRIČEVIĆ –  Razigrano dijete koje na život gleda s osmijehom. Zabavna je i društvena. Vrlo energična cura.

PAVAO REPUH – PAVO, PAVLE – Pavao zapravo ne voli kada ga zovemo Pavo, ali to se veća ukorijenilo u našem razredu. Repuh, kako ga zove učiteljica likovne kulture, vrlo je povučen i miran dečko. Ali, kada ga netko naljuti, zna biti stvarno oštar na jeziku. Voli se zezati s Lukom i malo – pomalo prekidaju svoje prijateljstvo.

MARKO REŠETAR RUDIĆ – REŠETAR, KREŠO – Rešetar je razredni glazbenik. Pohađa Glazbenu školu Franje Kuhača i svira gitaru. Voli se zezati i voli prirodne znanosti. Trenira nogomet u školi.

TIHANA RISTIĆ – TITI, TIHIĆ, BRBLJANA, RISTIĆKA – Sve samo NE tiha. Dijete koje doslovno živi od smijeha. Volontira u Udruzi „Mogu“.

ANTONIO SELTHOFER – TONI, TONAC – Miran i ozbiljan kada to treba. Voli igrati nogomet. Odličan je učenik. Navija za FC Barcelonu.

LUKA ZELIĆ – ZEKO – Zeko je razredni zabavljač. Jako dobro razumije engleski jezik. Obožavaaa igrati igrice na računalnu. Zeko je #fabulous.

LUCIJA MILJAK – LUCE, MILJAKICA – Došla kod nas u osmom razredu. Na prvi pogled mirna i povučena. Otvorena za zabavu.  Vrlo je fotogenična.

 

RAZRED KOLEKTIVNO – U našemu razredu ima mnogo različitih profila učenika. Sportaši, pjevači, plesači, budući znanstvenici… Možda se ne slažemo svi međusobno, ali kao razred na satu smo definitivno neponovljivi. Naše „provale“ na satu, gluposti na ekskurzijama, „biseri“ u odgovaranju i u testovima… sve će to ostati upamćeno. 8.c iz 2007./2015. definitivno će svima ostati u lijepom osjećanju J

Napisali: Tena Josić i Antonio Knježević, 8.c

Tagged with:    

About the author /


Related Articles