KBG, list učenika OŠ "Retfala", Osijek

Održan 7. Školski kviz znanja NEKI SU PALI S KRUŠKE

Već 7. Školski kviz „Pao s kruške“ održan je ove godine, u školskoj dvorani za priredbe, 2. lipnja. To je kviz u kojem se međusobno natječu razredni odjeli pojedinih razreda viših razreda. Pitanja su pripremili naši učitelji i većinom su povezana s nastavom, no u svakom ogledu našlo se i pitanja nenastavanog sadržaja bliskoga nekom području nastave (npr. Koliko je star Facebook? ili Koliko turnira sadrži Grand Slam serija?).

Najbolji među učenicima petih razreda bio je 5.a. Nakon što su pobijedili prošle godine, kao „petaši“, učenici 6. najbolji su i ove godine. U velikoj konkurenciji sedmaša pobjedu su odnijeli dečki iz 7.c. Što se tiče osmaša, uvjerljivo je pobijedio 8.b.

Povjerenstvo za praćenje kviza činile su pedagoginja Mirjana Žnidaršić, učiteljica engleskog i njemačkog jezika Stela Zubaj i učiteljica biologije i kemije Ivana Dolaček. Natjecatelji i publika su se zabavili, a navijači su pobjednike nagradili pljeskom.

Kvizu je nazočila i ravnateljica Blaženka Jelaš koja je zajedno s pedagoginjom pobjednicima uručivala pohvalnice i nagrade. Program su vodile Karla Ambruš (7.c) i Tena Josić (moja malenkost). Organizatori kviza su učiteljica matematike Danijela Novački i učitelj hrvatskog jezika Marinko Plazibat.

Napisala: Tena Josić, 8.c

Tagged with:    

About the author /