KBG, list učenika OŠ "Retfala", Osijek

Županijska iz stranih jezika NAŠIH TROJE ODLIČNIH

Osvojivši četvrto mjesto na Županijskom natjecanju iz engleskoga jezika, održanom 26. veljače 2015. u OŠ Višnjevac, David Gašo, učenik 8.c razreda naše škole, predložen je za natjecanje na državnoj razini. Hoće li biti i na popisu pozvanih, saznat će se uskoro.

Na Županijskome natjecanju iz OŠ „Retfala“ sudjelovali su još i Kristina Čavlović (8.a), Iva Vila, Borna Kufner, Petra Ćutek (svi 8.b). Borna je zauzeo 10. rang, Petra 13., Kristina 14., a Iva 16. rang. Mentorica im je  učiteljica engleskog i njemačkog jezika Martina Matijević.

Nedavno je, 3. ožujka 2015., održano i Županijsko natjecanje iz njemačkoga jezika, kojemu je domaćin bila OŠ „Retfala“, a predsjednica županijskoga povjerenstva bila je Blaženka Jelaš, ravnateljica naše škole. Naši učenici Barbara Andrić (8.a) i Patrik Tretinjak (8.b) također su bili odlični te su predloženi za državnu razinu.

Od naših učenika sudjelovali su još Iva Vila, koja je zauzela 20. rang, Marko Milas (33. rang) i Borna Kufner (32. rang). Njihova je mentorica također učiteljica Matijević. Ona je jako zadovoljna rezultatima svojih učenika, naglasivši da su testovi bili teži od očekivanoga.

Napisala: Tena Josić, 8.c

Tagged with:    

About the author /


Related Articles