KBG, list učenika OŠ "Retfala", Osijek

Dan smijeha na satu engleskog NEKIMA SMIJEH PRISJEO

Povodom prvoga travnja, 31. ožujka 2014. učenici 5.a razreda na satu engleskoga jezika održali su Dan smijeha. Izlagali su se različiti plakati, pričali vicevi i, naravno, smijalo se.

Jedno izlaganje osobito nam se svidjelo. Učenice Ana Pešikan, Vanessa Šapina, Antonia Mišić i Ana Škojo pripremile su nam brojna iznenađenja. Izlagale su svoj plakat APRIL FOOLS DAY, zalijepile zagonetke ispod naših učeničkih klupa, donijele nam OREO kekse.

Organizirale su jedno kratko natjecanje učenika: tko je prvi pojeo svoj OREO keks, bio je pobjednik natjecanja OREO keksa; a to je bila upravo Šima Vuletić. No nisu to bili obični OREO keksi, već su nam djevojčice napravile zamku: podmitile nam OREO kekse koje su napunile SENSODYNE pastom za zube i soli. Nakon svega toga, podijelile su nam prave OREO kekse koje smo, nakon onih keksa, pojeli s užitkom.

Na kraju su nam Vanessa Šapina, Ana Pešikan, (5.a) i Andrea Abramac (5.b) odglumile zanimljiv igrokaz povodom prvog travnja. Učenici su večinom bili zadovoljni tim danom, o čemu govore i izjave nekih od njih:

Rebeka Ivanković: Meni je Dan smijeha bio zabavan. Ana Škojo, Ana Pešikan, Antonia Mišić i Vanessa Šapina su se doista oko svega potrudile. Najbolje mi je bilo kada su podijelile kekse s pastom za zube i soli. Trebalo je vidjeti naše grimase kada smo pojeli kekse. (smijeh)

Vanessa Šapina: Meni se Dan smijeha posebno svidio jer smo imali priliku našaliti se s učenicima, no mislim da neki učenici šale shvaćaju jako ozbiljno, jer su se ljutili kada su pojeli kekse, zbog sastojaka u keksu.

No ima i učenika koji su imali primjedbe:

Klara Šandor: Bilo mi je vrlo loše, zato što su nam cure podvalile kekse sa Sensodyne pastom za zube i soli. Bljak.

Lovro Vuletić: Nije bilo pristojno od cura što su stavile sol i pastu za zube u kekse.

Napisala: Lara Barišić, 5.a

Tagged with:    

About the author /


Related Articles